Omdat het anders kan

Informeel en toch professioneel

Vakkundig en betaalbaar

Scherp geprijsd, full service afgeleverd

Moderne apparatuur, ouderwets vakmanschap

Degelijk en gegarandeerd

Doordat wij een universeel Bovag autobedrijf zijn kunnen wij in principe alle automerken voeren. Wij verkopen bijna alle merken personenauto’s en lichte bedrijfswagens, dit betreft zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Doordat wij merkonafhankelijk zijn kunnen wij u objectief adviseren.

Occasions:

In onze showroom vindt u streng geselecteerde, met name jonge, gebruikte auto’s. Het zijn auto’s uit alle segmenten, klein, groot, mini en station, bedrijfswagen en MPV. Alle auto’s boven € 4.500,-  worden nauwkeurig gecontroleerd bij aflevering, krijgen een grote beurt, een nieuwe APK-keuring en 6 maanden Bovag garantie. Eventueel krijgt u een jaar gratis mobiliteitsgarantie. Ook de oudere auto’s in de lagere prijsklasse krijgen een afleveringsbeurt, een nieuwe APK en garantie. Bij alle auto’s wordt de Nationale autopas (NAP) geleverd. We bieden u een ruime keuze en alle zekerheid.

 

Nieuwe auto's:

Doordat we bijna alle merken nieuwe auto’s leveren is het ondoenlijk deze op voorraad te hebben. Op het moment dat u nieuwe auto verzoekt, voorzien wij in uitgebreide informatie en kunnen verschillende merken vergelijken en eventuele proefritten regelen.

 

Garantie:

Op een nieuwe auto krijgt u bij ons gewoon de fabrieksgarantie. Deze garantie is niet anders dan wanneer u uw auto bij de dealer aanschaft. Ook blijven de voorwaarden gewoon gehandhaafd zolang u uw auto volgens fabrieksvoorschrift bij ons laat onderhouden.

Gebruikte auto’s, boven de € 4.500,00, bieden wij aan inclusief zes maanden Bovag garantie. Deze garantie is bij ons standaard, u betaalt er niets extra voor. Binnen de autobranche is Bovag garantie de meest uitgebreide en hoogst aangeschreven garantie. Kortom, wij bieden u de meeste zekerheid!

Ook bieden wij garantie op auto’s in de lagere prijsklasse, Er vindt altijd een afleveringscontrole plaats, we zorgen voor een vol jaar APK en drie maanden garantie is bij ons meer regel dan uitzondering.

 

Verkoopservice:

Onze verkoopservice omvat onder andere:

  • verkoop nieuw
  • verkoop gebruikt
  • financiering
  • leasing
  • verzekeringsadvies
  • Bovag pechhulp verstrekken
  • verkoop accessoires en multimedia-apparatuur
  • verkoop bedrijfswageninrichting

Realisatie: Proxium

Volg ons ook op:

Facebook

Facebook