in-verkoop
 • Wanneer u een bepaalt model voor ogen heeft maar de gewenste auto er niet tussen staat, helpen wij u toch graag verder! Bespaar uzelf een lange zoektocht op het internet en bij de verschillende autobedrijven.

  U kunt in een gesprek aan ons laten weten wat uw wensen zijn en wij gaan er mee aan de slag. Dit bespaart u een hoop energie en hiermee behoeden wij u voor het kopen van de bekende kat.

 • Ook wanneer u van uw huidige auto af wilt zonder dat u er een nieuwe voor terug koopt kunnen wij uw auto inkopen. Voortdurend zijn wij opzoek naar gebruikte auto’s om onze voorraad op peil te houden. Overeenstemming, een RDW vrijwaring en de financiële afwikkeling kan in de meeste gevallen nog de zelfde dag plaats vinden. Dit allemaal zonder tussenkomst van allerlei internetsites.  Verkoop uw auto gewoon aan Autobedrijf de Tiessen, wel zo makkelijk toch?

   

  Auto aanmelden voor taxatie?

   

   

  Graag met vermelding van kenteken, Km stand en foto’s (binnen en buitenzijde).

   

  Mocht u over één van deze mogelijkheden meer willen weten? Stuur gerust een mail of neem telefonisch contact met ons op.
  Onze verkoop medewerkers Henk en Thomas staan u graag te woord!

 • “Hier krijgt u garantie!” luidt één van onze uitingen. Kiest u ervoor om bij ons een auto te kopen, dan zorgen wij dat deze netjes wordt klaargemaakt en afgeleverd, zowel optisch als technisch.  Al onze auto’s  worden aangeboden inclusief een onderhoudsbeurt, een nieuwe APK en met garantie.

  Vanaf € 5000,- leveren wij al onze auto’s zelfs af met een grote beurt en 6 BOVAG garantie zonder extra afleverkosten! Al onze prijzen zijn rijklaar.

Kent u onze verkoop toppers al?

Henk
Thomas

Het laatste nieuws

29 juli 2022

Knappe 3-serie's! Bij de Tiessen heb je het voor het kiezen! #320i #318d #330i Kijk op www.detiessen.nl voor meer info!

22 juni 2022

Da's eens wat anders dan gebak bij de koffie, verse knoflook! Smildeger Knoflook, familie Rispens bedankt voor de leuke geste....

10 juni 2022

Vandaag ( vrijdag 10 juni ) hebben wij wegens sportieve en muzikale privé bezigheden geen koopavond. U kunt tot 18.00...

Openingstijden
 • Maandag t/m donderdag:
  08:00 – 18:00 uur
 • Vrijdag:
  08:00 – 19:30 uur
 • Zaterdag:
  10:00 – 17:00 uur
 • Zon- en feestdagen:
  gesloten
© 2022 Autobedrijf de Tiessen
Realisatie: Proxium