in-verkoop
 • Wanneer u een bepaalt model voor ogen heeft maar de gewenste auto er niet tussen staat, helpen wij u toch graag verder! Bespaar uzelf een lange zoektocht op het internet en bij de verschillende autobedrijven.

  U kunt in een gesprek aan ons laten weten wat uw wensen zijn en wij gaan ermee aan de slag. Dit bespaart u een hoop energie en hiermee behoeden wij u voor het kopen van de bekende kat.

 • Ook wanneer u van uw huidige auto af wilt zonder dat u er een nieuwe voor terug koopt kunnen wij uw auto inkopen. Voortdurend zijn wij opzoek naar gebruikte auto’s om onze voorraad op peil te houden. Overeenstemming, een RDW vrijwaring en de financiële afwikkeling kan in de meeste gevallen nog de zelfde dag plaats vinden. Dit allemaal zonder tussenkomst van allerlei internetsites.  Verkoop uw auto gewoon aan Autobedrijf de Tiessen, wel zo makkelijk toch?

   

  Auto aanmelden voor taxatie?

   

   

  Graag met vermelding van kenteken, Km stand en foto’s (binnen en buitenzijde).

   

  Mocht u over één van deze mogelijkheden meer willen weten? Stuur gerust een mail of neem telefonisch contact met ons op.
  Onze verkoopmedewerkers Henk en Thomas staan u graag te woord!

 • “Hier krijgt u garantie!” luidt één van onze uitingen. Kiest u ervoor om bij ons een auto te kopen, dan zorgen wij dat deze netjes wordt klaargemaakt en afgeleverd, zowel optisch als technisch.  Al onze auto’s  worden aangeboden inclusief een onderhoudsbeurt, een nieuwe APK en met garantie.

  Vanaf € 5000,- leveren wij al onze auto’s zelfs af met een grote beurt, met nieuwe APK en 6 maanden volledige de Tiessen garantie (voorheen 6 maanden BOVAG garantie) zonder extra afleverkosten! Wenst u 12 maanden volledige BOVAG garantie? Dat kan al tegen meerprijs vanaf € 595,-. Vraag naar de mogelijkheden. Al onze prijzen zijn rijklaar.

Kent u onze verkoop toppers al?

Henk
Thomas

Het laatste nieuws

9 november 2023

Ons moeder is een slimme vrouw, zij kocht vroeger altijd onze zomerkleding in het najaar, in de opruiming! Ook autobedrijf...

20 oktober 2023

AKTIE Volkswagen Tiguan 1.4 TSI R-Line Connected Series. Nu met GRATIS tuning TWV € 450,-.  Van 125PK naar 145PK! koppel...

19 oktober 2023

Wij zijn sinds vandaag weer bereikbaar via whatsApp. vanaf nu op ons vaste telefoonnummer 0592-408860

Openingstijden
 • Maandag t/m donderdag:
  08:00 – 18:00 uur
 • Vrijdag:
  08:00 – 19:30 uur
 • Zaterdag:
  10:00 – 17:00 uur
 • Zon- en feestdagen:
  gesloten
© 2024 Autobedrijf de Tiessen