in-verkoop
 • Wanneer u een bepaalt model voor ogen heeft maar de gewenste auto er niet tussen staat, helpen wij u toch graag verder! Bespaar uzelf een lange zoektocht op het internet en bij de verschillende autobedrijven.

  U kunt in een gesprek aan ons laten weten wat uw wensen zijn en wij gaan er mee aan de slag. Dit bespaart u een hoop energie en hiermee behoeden wij u voor het kopen van de bekende kat.

 • Ook wanneer u van uw huidige auto af wilt zonder dat u er een nieuwe voor terug koopt kunnen wij uw auto inkopen. Voortdurend zijn wij opzoek naar gebruikte auto’s om onze voorraad op peil te houden. Overeenstemming, een RDW vrijwaring en de financiële afwikkeling kan in de meeste gevallen nog de zelfde dag plaats vinden. Dit allemaal zonder tussenkomst van allerlei internetsites.  Verkoop uw auto gewoon aan Autobedrijf de Tiessen, wel zo makkelijk toch?

   

  Auto aanmelden voor taxatie?

   

   

  Graag met vermelding van kenteken, Km stand en foto’s (binnen en buitenzijde).

   

  Mocht u over één van deze mogelijkheden meer willen weten? Stuur gerust een mail of neem telefonisch contact met ons op.
  Onze verkoop medewerkers Henk en Thomas staan u graag te woord!

 • “Hier krijgt u garantie!” luidt één van onze uitingen. Kiest u ervoor om bij ons een auto te kopen, dan zorgen wij dat deze netjes wordt klaargemaakt en afgeleverd, zowel optisch als technisch.  Al onze auto’s  worden aangeboden inclusief een onderhoudsbeurt, een nieuwe APK en met garantie.

  Vanaf € 5000,- leveren wij al onze auto’s zelfs af met een grote beurt en 6 BOVAG garantie zonder extra afleverkosten! Al onze prijzen zijn rijklaar.

Kent u onze verkoop toppers al?

Henk
Thomas

Het laatste nieuws

30 januari 2023

Ook voor voor 2023 is er nog budget beschikbaar voor de subsidieregeling elektrische personen voertuigen particulier, (SEPP). Op deze jong...

31 december 2022
24 december 2022

Wij hebben hier aan de industrieweg mede dankzij u een prima 2022 beleeft. Net als afgelopen jaar staan wij ook...

Openingstijden
 • Maandag t/m donderdag:
  08:00 – 18:00 uur
 • Vrijdag:
  08:00 – 19:30 uur
 • Zaterdag:
  10:00 – 17:00 uur
 • Zon- en feestdagen:
  gesloten
© 2023 Autobedrijf de Tiessen