over-ons

Even voorstellen...

Autobedrijf de Tiessen is een onafhankelijk Bovag autobedrijf in Assen. U kunt bij ons terecht voor alle merken personenauto’s en lichte bedrijfswagens, of dit nu een occasion betreft of een nieuwe. In onze werkplaats verrichten wij onderhoud, reparaties en APK keuringen voor onze klanten en maken wij de verkochte auto’s gereed voor aflevering.

 

Op onze website kunnen wij u slechts een indruk geven van ons bedrijf en onze occasions. Mocht u meer informatie van ons willen kunt u gerust contact opnemen en nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan ons garagebedrijf in Assen.

 

Het idee achter Autobedrijf de Tiessen is dat er ruimte in de markt is voor een klein autobedrijf waar het anders kan dan gebruikelijk in de autowereld.  Wij werken op een informele wijze en toch zeer professioneel. Niet alleen de auto, maar met name de klant staat centraal.

 

Zowel in de verkoop als in de werkplaats draait het om de wensen van de klant. We hebben altijd zelf het contact met de klant. Het voordeel voor u als klant is dat de lijnen erg kort zijn en dat u altijd de juiste persoon spreekt.

Autobedrijf de Tiessen

In 2001 zijn Jan Wiebe Rispens en Henk Vrieling Autobedrijf de Tiessen begonnen op het gelijk genaamde stadsbedrijven park de Tiessen aan de industrieweg in Assen. Beide heren kenden een lange en rijke geschiedenis in autoland. Jan Wiebe als auto technicus en Henk als verkoop adviseur.

 

De ideale combinatie om een autobedrijf te beginnen met een occasion aanbod en een garage. De laatste centen werden bij elkaar geschraapt om van start te gaan. En zo geschiedde.

Al gauw namen het aanbod en de drukte toe en kwam de noodzaak van extra mankracht om de hoek kijken.

 

In de afgelopen twintig jaar is er een hoop gebeurd, de club werknemers is gegroeid, de werkplaats en de showroom zijn beide twee keer vergroot en er is met alle enthousiasme en met volle inzet altijd gewerkt om onze leuke en trouwe klantenkring te bedienen.

Helaas niet alleen maar vreugde, in 2019 is Jan Wiebe ons door een ongeval ontvallen. Hij wordt nog altijd gemist door zijn collega’s en velen van onze klanten.

 

Nu ruim twintig jaar na de start van het bedrijf wordt er door ons hechte team nog dagelijks gewerkt aan uw mobiliteit.
We zullen ons blijven inzetten en ontwikkelen om ook in de toekomst u te kunnen blijven bedienen. Namens het hele team van autobedrijf de Tiessen, wees welkom!

Onze toppers van het bedrijf

Henk / Werkplaatsreceptie & verkoop
Thomas / Verkoop
Gerko / Autotechnicus
Albert / Autotechnicus
Arjan / Autotechnicus
Edith / Administratie

Het laatste nieuws

9 november 2023

Ons moeder is een slimme vrouw, zij kocht vroeger altijd onze zomerkleding in het najaar, in de opruiming! Ook autobedrijf...

20 oktober 2023

AKTIE Volkswagen Tiguan 1.4 TSI R-Line Connected Series. Nu met GRATIS tuning TWV € 450,-.  Van 125PK naar 145PK! koppel...

19 oktober 2023

Wij zijn sinds vandaag weer bereikbaar via whatsApp. vanaf nu op ons vaste telefoonnummer 0592-408860

Openingstijden
 • Maandag t/m donderdag:
  08:00 – 18:00 uur
 • Vrijdag:
  08:00 – 19:30 uur
 • Zaterdag:
  10:00 – 17:00 uur
 • Zon- en feestdagen:
  gesloten
© 2024 Autobedrijf de Tiessen